An effortless sense of style... Cast Iron

Door Hans van den Brandhof - 03 maart 2017 - Jeans , Merken , Nieuwe Collectie , Trends , Vakmanschap
Sense of style 

De collectie van Cast Iron is als een oldtimer. Met andere woorden; de collectie ademt elegant design met karakter, heeft een tijdloze verschijning met ongepolijste aandacht voor detail en gemaakt met vakmanschap. Al met al een favoriet merk met gevoel voor stijl. Naast de jeanscollectie zijn er ook shirts/overhemden, polo's, t-shirts en jacks, zodat je eenvoudig kunt combineren en je outfit compleet kunt maken. 


Your favorite fit 

Ben je op zoek naar een jeans met een goede fit? Jeans met mooie wassingen en in trendykleuren vind je bij Cast Iron. Wij hebben alvast vier mooie wassingen voor je geselecteerd. 

Cast Iron jeans light blue
Cast Iron Jeans
Cast Iron jeans blue
Cast Iron jeans dark blue
 


Maak je outfit compleet

Shop je liever een compleet outfit? Dan laten we je graag een aantal nieuwe items zien, zodat je naar eigen smaak je outfit compleet kunt maken. In de collectie vind je veel mooie prints. Een aantal favorieten vind je hieronder. Cast Iron heeft met zorg en aandacht aan de collectie gewerkt en je ziet dat ze oog voor detail hebben. Zo zie je mooie all-over prints met vogel borduurwerk, shirts met mini patronen of juist opvallende prints, maar ook stripes doen het nog steeds erg goed.  

Cast Iron Shirt minipatroon
Cast Iron Shirt Stripes
Cast Iron Trui
Cart Iron Sweater
 


Cast Iron shop je bij De Mannen van Brandhof

Met gemak shop je nu online de nieuwe collectie van Cast Iron bij De Mannen van Brandhof. Of nu op zoek bent naar een jeans, overhemd, sweater, t-shirt of polo. De collectie is rijk aan prints, patronen en verkrijgbaar in mooie trendkleuren. Shop je vandaag voor 21.00 uur dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag in huis en vanaf € 50,- wordt je bestelling gratis aan je verzonden.