Naar boven

Blog - PME Legend

Door Hans van den Brandhof - 09 april 2019 - Merken
Bij de Mannen van Brandhof is PME Legend een veel verkocht merk. PME Legend staat vooral bekend om zijn stoere mannelijke design. Bij Brandhof combineren we graag stoer met casual en PME past goed in dit plaatje.

Ontstaan

PME legend is ontstaan vanuit een liefde voor de wereld van vrachtpiloten en hun klassieke vliegtuigen. Zij zijn avontuurlijk, “Zo vrij als condors vliegen ze laag over de bergen en diep in de jungle, avontuurlijk met totale overgave.”  Het merk en de collectie van PME legend is geïnspireerd door de expedities van de laatste vrachtpiloten en hun vliegtuigen. Deze vrachtpiloten begonnen hun beroep al meer dan 80 jaar geleden.

PME Legend is een Nederlands bedrijf en maar weinig mensen weten dat. Het bedrijf is erg gespecialiseerd in de productie en het design van spijkerbroeken.

Spijkerbroeken
 

Ontwerpen

Vrachtpiloten zijn hardwerkend en eisen hetzelfde van hun werkkleding. De eigenschappen van hun vliegtuigen zoals robuust, functioneel en duurzaam zie je terug in de ontwerpen van de kleding van PME Legend.  De piloten droegen altijd cargo broeken, dit ontwerp heeft PME Legend niet links laten liggen. Het sjabloon is dus ongewijzigd gebleven. PME Legend heeft veelal stoere tinten in de collectie. Je kan er terecht voor t-shirts & polo’s, truien en broeken.

Dus hou je van stoer en casual? Dan kan je bij het merk PME Legend goed slagen.

Collectie PME Legend