Najaarstrend: Truien met print

Door Hans van den Brandhof - 18 november 2019 - Nieuwe Collectie , Trends
het is tijd om ons nu echt klaar te maken voor de winter. We hebben weer volop nieuwe wintertruien binnen volgens de laatste trends van het najaar. Een van die trends is truien met print. Variërend van subtiele tot opvallende prints. Hieronder vind je onze selectie van favoriete print truien. Klik op een trui om naar het product te gaan.

Truien met een subtiele print


Vanguard trui shop je bij De Mannen van Brandhof
Cast Iron truien shop je bij De Mannen van Brandhof
Scotch & Soda truien shop je bij De Mannen van Brandhof
Truien komen in alle soorten, maten en prints. Spreekt de print trend je aan maar wil je liever toch niet zo opvallen? Dan is de trui met een subtiele print zeker iets voor jou. De trui aan de rechterkant is van het stoere mannenmerk Vanguard. De trui heeft een mooie pasvorm en de print is subtiel en modieus. De gemeleerde witte Mouliné trui van PME Legend in het midden heeft eveneens een subtiele print. Mouliné betekent dat meerdere kleuren samen zijn gesponnen tot één draad, wat het garen een heel ander effect geeft dan bij verven. Wat resulteert in een print die eigenlijk altijd wel kan en daardoor deze trui een tijdloze look geeft. 

Truien met een opvallende print


No Excess truien shop je bij De Mannen van Brandhof
Superdry truien shop je bij De Mannen van Brandhof
Scotch & Soda truien shop je bij De Mannen van Brandhof
Vind je het geen enkel probleem om in het middelpunt te staan? Dan passen deze truien met opvallende prints zeker bij jou. De trui van Blue Industry (links) past helemaal bij de tijd van nu waarin we niet alleen in de mode maar ook op producten daarbuiten geometrische vormen en patronen zien. De combinatie van het lichtgrijs naar donkergrijs verloop maakt maakt van deze trui echt een stoere en modieuze trui. De trui in het midden van het merk Vanguard is echt een trui voor de sportieve man. De trui draagt zeer comfortabel en de rode letters geven deze trui een speelse look. Een trui met ook een speelse look is de rechter trui met blaadjes van No Excess. De kleuren, print en materiaal zijn een perfecte combinatie voor aankomende winter. 

Truien shoppen bij De Mannen van Brandhof

Op onze truienpagina vind je een gevarieerd aanbod in print en effen truien. Heb je dus niks met print, dan hebben we nog steeds genoeg keuze voor je. (Kijk hier voor ons volledige merkenaanbod). Ben je toevallig in de buurt, bezoek onze winkel dan aan de Singel 1 – 5 in Nijkerk. Online bestellen is ook geen enkel probleem. We hebben het bestelproces zo eenvoudig en snel mogelijk voor je gemaakt. Plaats je bestelling voor 22:00, dan bezorgen wij jouw bestelling al de volgende dag bij je thuis. Vanaf een bestelbedrag van 50,- of hoger nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Heb je nog vragen of advies nodig? Mail ons op: info@brandhofmannenmode.nl of bel ons: 033 - 245 31 38.