Nieuw: Grijp niet mis!

Door Hans van den Brandhof - 29 april 2019 - Tips & Tricks , Vakmanschap

Wij -bij de Mannen van Brandhof- zien eigenlijk nooit teleurgestelde gezichten. Gelukkig maar, want we houden er ook niet zo van. Dus wij willen voorkomen dat je naar onze winkel komt voor iets dat we net aan iemand anders verkocht hebben. Daar hebben we nu iets heel handigs voor ontwikkeld: reserveren voor in de winkel. 

Zie je een mooi artikel op onze webshop dat je graag wilt passen? Omdat je niet precies weet welke maat je nodig hebt? Of omdat je gewoon liever naar de winkel komt? Voor onze lekkere koffie bijvoorbeeld? Dan kun je het artikel achteruit laten hangen in onze winkel. 

Hoe gaat reserveren voor de winkel in zijn werk?

Op de productpagina van het artikel zie je of het artikel te reserveren is aan de button Reserveer in de winkel. Als je deze aanklikt gaat het verder vanzelf. Hoe het verder gaat? Je leest het bij Reserveren in de winkel


Waarom zijn niet alle artikelen te reserveren?

Niet alle artikelen die wij verkopen zijn ook in onze winkel aanwezig. Deze kunnen we dus wel via de webshop verkopen, maar niet voor je achteruit hangen in de winkel. Simpelweg omdat we ze daar niet hebben. Toch graag in de winkel passen? Bestel het artikel dan via de normale bestelprocedure en kies bij bezorgmethode voor Afhalen in de winkel. Ook dan staat de koffie voor je klaar.