Selected for you: PME Legend

Door Hans van den Brandhof - 24 juni 2016 - Jeans , Merken , Nieuwe Collectie

PME Legend, voor de pionier

PME Legend is het merk voor de avontuurlijke en reislustige man. De man die een landkaart thuis heeft liggen met daarop zijn volgende bestemming naar het onbekende. PME Legend is oorspronkelijk begonnen als kledingmerk voor piloten van cargovliegtuigen. Door hun fysiek intensieve werk hadden zij stevige kleding nodig dat wel tegen een stootje kon. Die invloed kom je vandaag de dag nog steeds tegen in de collecties van PME Legend. We zien stevige stoffen afgewisseld worden met stoere prints. Veel items zijn gemaakt van dikke jeansstof en de kleuren variëren van donker tot licht indigo.

Van eigen bodem: PME Legend

Wat je misschien niet wist maar wel interessant is om te weten is dat PME Legend een Nederlands merk is. PME Legend is zelfs zo populair dat het merk in Nederland marktleider is op het gebied van spijkerbroeken. PME Legend valt onder het moederbedrijf Just Brands, dat o.a. ook Cast Iron en Vanguard voert. Kijk dan ook eens bij deze stoere jeans merken. Of klik op een van de broeken hieronder om direct naar het product te gaan. 

PME Legend Jeans PTR975
PME Legend Jeans PTR985
PME Legend Jeans PTR995
 

 

Zomer collectie 2016

Ook voor zomer 2016 heeft PME Legend weer een goede collectie neergezet. Naast stoere spijkerbroeken bieden ze ook een wijde range aan van opvallende T-shirts. Kleuren worden gematcht met prints. Je kan je dus van top tot teen hullen in PME Legend. Hieronder staan onze favoriete T-shirts van het moment: (Klik op het T-shirt voor meer product details.)

PME Legend T-shirt Single Jerse
PME Legend T-shirt PTSS64565
PME Legend T-shirt PTSS63512
PME Legend T-shirt PTSS62527
 

 

Zien we je binnenkort bij De Mannen van Brandhof?

PME Legend kun je op twee manieren bij ons aanschaffen; online en in de winkel. Online bestellen bij ons gaan eenvoudig en snel. Plaats je PME Legend item(s) in je winkelmandje en ontvang je bestelling de volgende dag al thuis. Vanaf 50,- betaal je geen verzendkosten. Uiteraard ben je ook welkom in onze winkel aan Singel 1 – 5 in Nijkerk waar we je graag voorzien van een goed jeans advies.