Selected for you: Scotch & Soda

Door Hans van den Brandhof - 02 september 2016 - Merken , Nieuwe Collectie

Scotch & Soda: Geboren in Amsterdam, geïnspireerd door de wereld


Denk je aan Scotch & Soda, dan denk je aan verzamelaars en pioniers. Mannen die zich laten inspireren door schilderijen, monumenten en vintage kledingstukken. Hun levenspad wordt gekenmerkt door bijzondere vondsten en gedenkwaardige ervaringen.
Een interessant feitje: Scotch & Soda vindt zijn oorsprong gewoon in Amsterdam. In de designstudio hartje Amsterdam zien de collecties, geïnspireerd door hedendaagse culturen en oude klassiekers, het licht. Met veel passie en inspiratie weten de ontwerpers elk seizoen weer een mooie collectie neer te zetten.

Scotch & Soda shop je bij De Mannen van Brandhof
 

Scotch & Soda herfst/wintercollectie 2016/2017: Geïnspireerd door Noorwegen


Zowel in de winkel als in onze online webshop hebben we weer de nieuwe herfst/wintercollectie van Scotch & Soda in de (online) rekken hangen. Wederom is het Scotch & Soda gelukt om een mooie collectie neer te zetten. In de collectie zien we heel duidelijke rauwe Scandinavische invloeden terugkomen. Of om preciezer te zijn: invloeden uit het ruige Noorwegen. Opvallend zijn de truien, vesten en jassen met Noorse artwork in verschillende blauw tinten. Verder zien we veel grijstinten, warme tinten bruin en af en toe een hint oranjerood. De broeken hebben een bijzondere look en pasvorm, maar hebben nog steeds een prettig draagcomfort. Mannelijk, opvallend en kunstzinnig. De nieuwe collectie van Scotch & Soda is voor de man die niet bang is om op te vallen.

Scotch & Soda blazer | De Mannen van Brandhof
Scotch & Soda T-shirt | De Mannen van Brandhof
Scotch & Soda trui | De Mannen van Brandhof
 
Scotch & Soda shop je bij De Mannen van Brandhof
Scotch & Soda shop je bij De Mannen van Brandhof
Scotch & Soda shop je bij De Mannen van Brandhof
 

Zien we je binnenkort (online) bij De Mannen van Brandhof?


Scotch & Soda kun je bij ons verkrijgen in de winkel en online. Onze winkel vind je in Nijkerk (Singel 1 – 5) waar we je niet alleen voorzien van advies, maar ook van een kop goede koffie. Online bestellen is ook geen probleem. Plaats je bestelling voor 21:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat jij de volgende dag je bestelling al thuis hebt. Bij een bestelbedrag van 50,- of hoger is je bestelling vrij van verzendkosten. Naast Scotch & Soda kun je bij ons nog veel meer toffe merken vinden zoals: Cast Iron, PME Legend en Born with Appetite.