Short kopen

Door Hans van den Brandhof - 15 juli 2019 - Nieuwe Collectie


Een korte broek kopen bij De Mannen van Brandhof


Bij de Mannen van Brandhof is slagen voor een fijne korte broek geen probleem. We voeren een uitgebreide collectie met verschillende soorten shorts van verschillende merken. Verschillende prijsklasses, een groot aantal kleuren en verschillende stoffen voor verschillend draagcomfort. We helpen je graag met je keuze.

Korte broek-feitje: In de 14e eeuw maakten zwaarbepakte soldaten hun broeken kort om in de tropische klimaten wat verkoeling te krijgen. De trend sloeg over naar het thuisland waar ook veel burgers korte broeken gingen dragen.

Stem je short-keuze af op het draagmoment


Stem je keuze af op je draagmoment. De cargo broeken met flinke zakken zijn erg prettig als je veel naar buiten gaat, bijvoorbeeld op vakantie of bij het werken in de tuin. Deze broeken dragen over het algemeen licht door de lichte katoensoort. Ze drogen snel en bewegen lekker mee. Voor een meer gekleed moment zijn er chino shorts, deze dragen slank af, zijn van een iets dikkere katoensoort gemaakt en dragen net iets gekleder. Erg prettig om te dragen; de sweatshort

Sweatshorts zijn gemaakt van zachte stof, jersey of sweatstof. Ze dragen licht en bewegen mee met alles wat je doet. Ze drogen minder snel dan de katoenen cargo variant, maar ze zijn verder erg geschikt voor op vakantie. Ook worden ze veel gedragen bij het sporten. Een goede keuze voor actieve, sportieve mannen. 

 
Al onze korte broeken op een rijtje?

In onze winkel kun je alle shorts en korte broeken passen. Wil je vast weten hoe onze collecties shorts en korte broeken eruitziet? 

Onze collectie korte broeken en shorts
 


De jeansshort voor de casual look


Casual en fijn draagcomfort. De tijd dat jeans je draagcomfort verminderen zijn definitief voorbij. Ook de korte broeken van denim stof hebben de stretch kwaliteit dat ze meedoen met elke beweging die je maakt. No Excess heeft twee fijne jeansshorts in de collectie in de kleuren zwart en blauw. Fijn met een sportieve polo, maar ook goed te combineren met een overhemd met korte mouw. Aanraders.

 

Welke kleur krijgt je nieuwe korte broek?

Naast de standaard kleuren khaki, legergroen en denim, kun je onder meer kiezen uit mintgroen, geel, lichtblauw en oudroze. Makkelijk voor het afstylen met je favoriete shirt of polo. De trend dat er geen kleuren meer zijn die mannen niet kunnen dragen, heeft zich ook hierin doorgezet. Je kunt dus ook hier je eigen stijl en persoonlijkheid laten spreken.


PME Legend heeft een grote rol gespeeld in de verdere ontwikkeling van de short door te experimenteren met stretch kwaliteiten en verschillende stoffen.