TREND | Heb jij al een Sneaker Suit?

Door Hans van den Brandhof - 10 september 2020 - Kostuum , Merken , Nieuwe Collectie , Outfits , Trends

Deze vraag stelden we 3 jaar geleden aan je. Inmiddels is de Sneaker Suit al een paar jaar ingeburgerd en nog steeds in de mode aanwezig. Een strak gesneden skinny-fit pak dat goed combineert met sneakers. Maar ook net zo goed gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld een goede Italian-style schoen.

 

De tegenhanger van de 2020 wijde pantalon trend

Waar een pak of kostuum voorheen meer gezien werd als business en mannenmode, zien we met de komst van het Sneaker Suit een verschuiving naar casual mannenmode. Sneakers zijn -gelukkig- nog steeds niet weg te denken uit het modebeeld voor mannen, dus ook de skinny-fit stijl van een Sneaker Suit is nog steeds duidelijk aanwezig in de trends van 2020. En daarmee een fijne tegenhanger van de wijdere en oversized trend die in 2020 weer helemaal terug van weggeweest is.

Bron: esquire.com catwalk Celine


Bron: Esquire.com Getty Images Paul Smith, Officine Generale, Givenchy, Hermès, Dior, Louis Vuitton, Massimo Alba
 

Kijk eens bij de skinny stijl van Vanguard, Scotch of Cavallaro Napoli

Draag je skinny-fit broek en blazer met of zonder stropdas of combineer met een strikje. Het is geheel aan jou om je outfit zelf te stylen, maar uiteraard helpen wij je graag. Met een goed overhemd van Cavallaro, Ledûb of No Excess bijvoorbeeld. Of een poloshirt van PME Legend of No Excess. Zorg er in ieder geval voor dat je de juiste kleur kiest voor een goede en frisse uitstraling.

Hoe combineer ik een Sneaker Suit?

Combineer je Sneaker Suit bij voorkeur met een Slim fit Shirt. Mooie kwalitatieve T-shirts vind je bij Alan Red. Zo kun je een zwart Sneaker Suit prima combineren met witte sneaker of een blauw Sneaker Suit met grey of witte sneakers combineren. Blackstone heeft stoere sneakers in de collectie voor een pefecte finishing touch.Draag een Sneaker Suit gerust naar een feestje of op een borrel. Ook kan je het Sneaker Suit prima dragen naar een bruiloft of bij een receptie.

 

Shop nu de Sneaker Suit bij De Mannen van Brandhof

Shop met gemak in de winkel? Wij helpen en adviseren je graag. Je bent welkom in Nijkerk aan de Singel 1-5. Een heerlijke kop koffie staat voor je klaar!

Lees ook Mannenmodetrends 2020 of Cavallaro Napoli, een merk met stijl