Vanguard V8 Jeans

Door Hans van den Brandhof - 29 september 2016 - Jeans , Merken , Nieuwe Collectie , Vakmanschap
Vanguard heeft de afgelopen jaren twee enorm fijne jeans gemaakt. De V7 Rider en de V9 Cruiser. En de langverwachte V8 Racer is daarom ook direct erg populair. Inspiratiebron voor deze V8 Racer is de Moto Guzzi V8, een legendarische Italiaanse motor uit de jaren vijftig.Ter ere van de introductie van de V8 bouwt Numbnut Motorcylces een one-of-2016 uitvoering van deze Moto Guzzi. In het filmpje hieronder zie je hoe:


Vanguard V8 Racer Mid Comfort en Dark Used


Bij De Mannen van Brandhof kunnen we natuurlijk niet achterblijven. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om een goed zittende spijkerbroek te dragen. In onze online shop vind je twee uitvoeringen van de V8 Racer spijkerbroek van Vanguard. In de wassingen Mid Comfort en Dark Used.

De V8 Racer jeans zijn gemaakt van een stevige kwaliteit denim. De jeans heeft een straight fit 5-pocket model. De jeans sluit met een rits en is voorzien van het logo op leder aan de achterzijde. De V8 Racer jeans heeft een prettig draagcomfort en is eigenlijk gewoon een heel goede broek van hoogstaande kwaliteit. In onze winkel in Nijkerk vind je een ruimer aanbod van in vanguard jeans. 

Vanguard V8 Racer Mid Comfort bij De Mannen van Brandhof
Vanguard V8 Racer Mid Comfort bij De Mannen van Brandhof
Vanguard V8 Racer Dark Used bij De Mannen van Brandhof
Vanguard V8 Racer Dark Used bij De Mannen van Brandhof
 
 

Vanguard shop je bij De Mannen van Brandhof


We hebben niet alleen een online shop maar ook een winkel in Nijkerk (singel 1 - 5). In onze winkel in Nijkerk vind je nog een uitgebreider aanbod van Vanguard. Graag geven we je ook advies over welk model het beste bij jou en jouw smaak past.

Woon je niet in de buurt van Nijkerk? Dan is online bestellen bij ons ook geen enkel probleem. Plaats je bestelling voor 21:00 op onze webshop, dan zorgen wij ervoor dat jij de volgende jouw nieuwe jeans al in de kast hebt hangen. En bij een bestelbedrag van 50,- of hoger rekenen wij geen verzendkosten. 

(Als Vanguard je trouwens bevalt, dan zijn deze jeansmerken wellicht ook iets voor jou: PME Legend en Cast Iron. Kijk hier voor ons gehele merkenaanbod.)