Naar boven

Broeken & Jeans

(90) (90 artikelen)

Ruim aanbod in jeans bij De Mannen van Brandhof

Een spijkerbroek moet goed zitten. Hierbij De Mannen van Brandhof weten we er alles van. Pasvormen, wassingen, allemaal belangrijke elementen om op te letten tijdens het passen en kopen van een spijkerbroek. De kwaliteit van de jeans moet natuurlijk ook goed zijn. Niets zo vervelend als een spijkerbroek die binnen de korte keren stuk is. Bij ons vind je dan ook alleen goede jeansmerken terug. Merken waar wij achter staan.

Welke jeans merken bieden wij aan?

Op onze webshop en in onze winkel hebben we een ruime keus uit veel merken. Als je een goede pasvorm belangrijk vindt, kijk dan eens bij Vanguard. Dit stoere merk staat bekend om zijn V7 en V9 Rider jeans modellen. Deze broeken hebben een prettige pasvorm en een fijn draagcomfort. Ben je op zoek naar een jeans met echt een ‘rauwe look?’ Als je liever voor casual gaat, dan raden wij je het merk PME legend aan.

Broeken, broeken en nog eens broeken bij De Mannen van Brandhof

Soms wil je een gewone broek in plaats van een spijkerbroek. En dat is geen enkel probleem want in ons aanbod heb je een ruime keus in katoenen broeken en shorts. Net zoals bij een spijkerbroek moet een gewone broek ook goed zitten. De pasvorm is daarbij dus belangrijk. Verder kun je kiezen voor een onopvallende of juist een kleurrijke broek. Of broeken met een print, die zijn ook hartstikke leuk en helemaal volgens de laatste trends.


Welke broek merken bieden wij aan?

Of je nu bij ons online of ‘offline’ winkelt, het aanbod is reuze. We willen namelijk dat jij een weloverwogen keus kunt maken uit een gevarieerd aanbod. Als jij je graag casual kleedt, dan zijn de broeken van Meyer een goede optie voor jou. Fijne pasvorm met een prettig draagcomfort. 


Je nieuwe (spijker)broek shop je bij De Mannen van Brandhof

Op onze webshop kun jij die nieuwe broek gemakkelijk naar huis klikken want bestellen bij ons is geen enkel probleem. Wanneer je voor minimaal aan 50,- bestelt betaal je geen verzendkosten en binnen Nederland: op werkdagen voor 15:00 uur besteld, binnen twee dagen in huis. Kom je toch liever eerst passen in onze winkel? Onze winkel vind je aan de Oosterstraat 10 in Nijkerk.


✓ Binnen Nederland: op werkdagen voor 15:00 uur besteld, binnen twee dagen in huis ✓ Gratis verzending vanaf 50 euro ✓ Afterpay