Naar boven

Jassen & Jacks

De Mannen van Brandhof bieden aan: Mooie jassen & jacks

Of het nu winter is of zomer, een jas of jack heb je altijd wel nodig. Is het niet voor een koude winterdag, dan wel voor een frisse zomeravond. Een spijkerjack, een jas van katoen of van leder, met een jas of jack kun je alle kanten op. Een jas of jack heb je tegenwoordig dus niet alleen meer nodig uit praktische overwegingen, het maakt je outfit helemaal af.

 

Welke jacks & jassenmerken bieden wij aan?

Met een jas of jack kun je alle kanten op en keuze hierin is dan wel zo prettig. Hierbij De Mannen van Brandhof bieden wij je een ruime keus. Een basic waarvan wij vinden dat elke man er een zou moeten hebben is de leren jas. Arma biedt in de huidige collectie mooie lederen jacks aan. Liever geen leder? Wat vind je van de gewatteerde jassen en jacks van Fortezza? Voor een casual stijl raden wij je het merk Milestone aan.

 

Je nieuwe jas of jack shop je bij De Mannen van Brandhof

Bij De Mannen van Brandhof kun je winkelen op twee manieren; online en offline. Onze fysieke winkel vind je aan de Singel 1 – 5 in Nijkerk. Online bestellen is bij ons ook geen enkel probleem. Voor 21:00 besteld, is de volgende dag in huis en wanneer je voor minimaal aan 50,- bestelt betaal je geen verzendkosten.