Blue Crane overhemd

Blue Crane overhemd

Een Blue Crane overhemd is een stijlvolle, maar ook duurzame keuze. De overhemden van Blue Crane zijn geproduceerd van goede kwalitatieve materialen die ervoor zorgen dat het overhemd lang een goede pasvorm en uitstraling vast houdt. Ondanks regelmatig wassen en strijken. Blue Crane is geschikt voor alle leeftijden en maakt vooral stoere, comfortabele overhemden. Juist het stoere, dat goed aansluit bij jeans en denim materialen, zorgt ervoor dat veel jonge mannen het merk hebben geadopteerd sinds het in 2016 is ontstaan.

Blue Crane voor fashion lovers

De naam is een samentrekking van blauw van denim en de kraanvogel naar de gemeente waar het merk is ontwikkeld, Cranendonck. Het logo bestaat uit een metalen kraanmachine, dat dan weer symbool staat voor kracht en mannelijkheid. Een collectie waarin creativiteit, inspiratie en avontuurlijkheid centraal staan.

Blue Crane past goed bij PME Legend

Een merk dat we vaak combineren met Blue Crane overhemden is PME Legend. De jeans, vesten en truien zijn een perfecte aanvulling op de durf van de overhemden van Blue Crane. Kom gerust passen bij ons in de winkel in Nijkerk of bestel dit goede merk veilig en gemakkelijk online. Kijk ook eens bij de PME Legend overhemden.