Naar boven

Baileys

(19) (19 artikelen)
 
 

Baileys bij De mannen van Brandhof

Truien en vesten met een klassieke pasvorm en traditionele kleuren, met een luxe afwerking en aandacht voor detail: het Nederlandse modemerk Baileys staat bekend om zijn tijdloze mannenkleding. Kies je graag voor comfort en hou je van hoogwaardige breisels van goede kwaliteit? Bekijk dan zeker eens de collectie van Baileys.

BAILEYS: TIJDLOZE KLASSIEKERS

Is jouw stijl eenvoudig, maar toch stijlvol? Zoek je kleding die je kunt dragen bij iedere gelegenheid? Gemaakt van mooie materialen? Baileys ontwerpt kleding voor de wat klassiekere man. De collectie bestaat uit shirts, truien en vesten gemaakt van katoen en verschillende wolblends, in tijdloze beige- en blauwtinten en prachtig afgewerkt met duurzame garen. Kwaliteit en comfort voor een passende prijs: kledingstukken die een leven lang meegaan.

VAN STOFFENWINKEL TOT GROTE SPELER IN HERENMODE

Al jarenlang staat Baileys bekend om de beste kwaliteit. Het merk is onderdeel van een familiebedrijf, dat zestig jaar geleden startte met een stoffenwinkel in Rotterdam en toen al de beste Italiaanse stoffen selecteerde. Tegenwoordig produceert Baileys alle collecties buiten Europa, maar het hoofdkantoor is nog steeds gevestigd in Nederland.

KOOP BAILEYS BIJ DE MANNEN VAN BRANDHOF

Ook bij De Mannen Van Brandhof verkopen we met trots de kledingstukken van Baileys. Voeg mooie, tijdloze items toe aan je garderobe, zodat je voor iedere gelegenheid iets hebt om aan te trekken. Zoek je kleding van hoogwaardige kwaliteit? Kies je voor klassieke eenvoud? Breisels met een comfortabele pasvorm? Kom dan snel langs in onze winkel aan de Oosterstraat 10 in Nijkerk. Of kijk bij ons in de Webshop.