Naar boven

Blue Industry

(19) (19 artikelen)
Blue Industry

Eigentijds en onderscheidend, gekleed, maar toch opvallend, zowel formeel als informeel: dat is de collectie van Blue Industry. Het merk van eigen bodem biedt een ruime keuze aan polo’s, colberts en overhemden met een clean uiterlijk, maar heeft ook items met frisse kleuren en originele prints. Ben je op zoek naar kleding die je gemakkelijk kunt combineren, voor business en vrije tijd? Bekijk dan eens de kledinglijn van Blue Industry.

Blue Industry: smart casual voor ieder moment

Wil jij kleding die je zowel naar het werk als in het weekend kunt dragen? Kledingstukken die je voor iedere gelegenheid kunt combineren? Blue Industry maakt herenkleding voor elk moment! De stijl van de collectie is gekleed, maar ook opvallend door het gebruik van felle kleuren en bijzondere stoffen. De kleding is mooi afgewerkt met oog voor detail. Zo onderscheidt ieder kledingstuk zich door een vrolijke print, opmerkelijke knopen of gewoon door subtiele eenvoud. Goede kwaliteit, betaalbaar en eigentijds.

Nederlands merk speelt in op verschuivende trend

Blue Industry timmert hard aan de weg. Het Nederlandse merk probeert ieder artikel onderscheidend te maken, op zo’n manier dat de kledingstukken wel gemakkelijk te combineren zijn. Zo speelt Blue Industry in op de verschuiving van de Nederlandse kledingstijl van formeel, naar steeds informeler. Inmiddels slaat dit niet alleen op eigen bodem aan, maar heeft het bedrijf wereldwijd succes in steden als Antwerpen, Berlijn en Toronto.

Koop Blue Industry online bij De Mannen Van Brandhof

De Mannen Van Brandhof heeft een ruim assortiment aan kleding van Blue Industry. In de webshop heb je een uitgebreide keuze uit colberts, truien, vesten en shirts van dit seizoen. Breid je garderobe uit met stijlvolle en opvallende kledingstukken. Ben je op zoek naar kleding die je naar hartenlust kunt combineren? Subtiele details en bijzondere stoffen? In knalkleur of neutraal? Kom dan langs in onze winkel in Nijkerk of bestel de kleding van Blue Industry online in onze webshop.