Naar boven

Carl Gross

(1) (1 artikel)
Carl Gross
Sorteren

Innovatieve kostuums van luxe stoffen met complexe details. Klassiek, maar toch modisch: Carl Gross is een Duits confectiemerk dat bekend staat om elegante pakken en colberts van hoge kwaliteit, die aansluiten bij de mode van het moment. Wil jij je garderobe uitbreiden met items die zelfvertrouwen uitstralen? Bekijk dan zeker eens de kledinglijn van Carl Gross.

Carl Gross: klassiek volgens de laatste mode

Zoek je een kostuum dat stijlvol is? Verkrijgbaar in verschillende dessins en kleurschakeringen? Een pak dat als gegoten zit? Carl Gross maakt prachtige herenkleding met een goede pasvorm. Het merk biedt de mogelijkheid om losse broeken en colberts met elkaar te combineren, zodat je altijd de juiste maat draagt. Ieder seizoen speelt het merk in op de modetrends en maakt steeds weer innovatieve pakken met een klassieke uitstraling.

Familiebedrijf verovert de wereld

Carl Gross verkoopt al meer dan 85 jaar elegante confectiepakken, gemaakt met grote vakkundigheid en passie. Het Duitse familiebedrijf streeft ernaar om altijd innovatief en modern te blijven. Toen de derde generatie het stokje overnam in 1991, is het bedrijf getransformeerd van een klassiek herenmerk naar een organisatie die wereldwijd elegante kostuums verkoopt.

Koop Carl Gross online bij De Mannen Van Brandhof

Ook bij De Mannen Van Brandhof verkopen we met trots de kledingcollectie van Carl Gross. In de webshop vind je een prachtige selectie kostuums, die je naar eigen inzicht kunt combineren tot een pak dat voelt als een tweede huid. Zo zie je er altijd verzorgd en stijlvol uit, op een feestelijke gelegenheid of op je werk. Ben je op zoek naar een kostuum van kwaliteit? Mooie materialen en een moderne pasvorm? Kom dan langs in onze winkel in Nijkerk of bestel kleding van Carl Gross online in onze webshop.