Naar boven

Cast Iron

(33) (33 artikelen)
Cast Iron

Mannelijk en ruig, maar toch stijlvol en verfijnd: de kleding van Cast Iron heeft karakter. Geïnspireerd op het harnas van de ridders heeft het merk een collectie die bestaat uit klassieke items met een hedendaagse twist. Grof gebreide vesten, vintage demin, overhemden en leren jassen. Kies jij voor een stoere look die tegen een stootje kan? Kijk dan eens naar de kleding van Cast Iron.

Cast Iron: voor de zelfbewuste man

Houd jij van luxe materialen met een rauwe uitstraling? Unieke kledingstukken met aandacht voor detail? Cast Iron ontwerpt alle artikelen ‘from scratch’ om zo ieder kledingstuk te voorzien van de karakteristieke, stoere stijl van het merk. De duurzame, goed afgewerkte materialen zijn voorzien van een coatinglaag, die het harnas van vandaag de dag symboliseert. Casual, voor de zelfbewuste man die zijn mannetje staat!

Gedreven door ambitie

Cast Iron ontwerpt kleding voor jonge, ambitieuze mannen. Het bedrijf is gevestigd in Nederland, maar heeft ook verkoopadressen in België, Luxemburg en Zwitserland. Met kernwaarden als: mannelijk, geraffineerd, rauw, onderscheidend en energiek, verovert Cast Iron Europa.

Koop Cast Iron online bij De Mannen Van Brandhof

Ook bij De Mannen Van Brandhof kan de kleding van Cast Iron niet ontbreken in ons aanbod. In de webshop vind je een selectie van stoere shirts, overhemden, truien en denim. Voel je altijd zeker in een trendy outfit. Wil je bijzondere materialen? Aandacht voor detail? Kleding die zelfvertrouwen uitstraalt? Wie weet vind je het in de collectie van Cast Iron. Shop en bestel de kleding van Cast Iron in onze online webshop of kom langs bij ons in de winkel in Nijkerk.