Naar boven

Cavallaro Napoli

(37) (37 artikelen)
Sorteren

Cavallaro bij Brandhof in Nijkerk

Cavallaro = Italiaanse klasse

Wie denkt aan Cavallaro denkt aan Italiaanse klasse. Giuseppe Cavallaro, de eigenaar van dit mooie herenmerk, heeft altijd al iets met mode gehad. Geen verrassing dus dat hij zijn eigen modemerk startte. Zijn vader is van Italiaanse komaf en de Italiaanse invloeden zie je dan ook duidelijk terug komen in de collecties. Cavallaro begon met het verkopen van stropdassen maar anno 2016 is dit kledingmerk uitgegroeid tot een internationale speler dat een ruim aanbod heeft in colberts, broeken, overhemden en noem maar op. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en de kledingcollecties worden dan ook gekenmerkt door Napolitaans vakmanschap.

Cavallaro, de Italiaanse touch aan je oufit

Cavallaro is de Italiaanse touch aan elke outfit. Met dit merk kun je makkelijk combineren en geeft je outfit een stijlvolle look. Bij De Mannen van Brandhof houden we van stijlen mixen & matchen. Combineer Cavallaro dan ook eens bij Circle of Gentlemen.

Cavallaro shop je bij De Mannen van Brandhof

Geef jouw garderobe een Italiaanse upgrade met Cavallaro. Wij nodigen je van harte uit in onze winkel aan de Oosterstraat 10 in Nijkerk en onder het genot van een kopje koffie helpen wij je graag.
Klik hier voor ons volledige merkenoverzicht.