Naar boven

CG - CLUB of GENTS

(1) (1 artikel)
CG - CLUB of GENTS
Sorteren

Slanke kostuums met moderne details, zoals afwijkende revers en bijzondere knopen: Club of Gents is een Duits modemerk dat bekend staat om eigentijdse pakken met een strakke snit. Het jongere broertje van Carl Gross richt zich op de wat jongere man die kiest voor een trendy, luxe uitstraling. Kies jij een pak met een perfecte pasvorm? Neem dan een kijkje bij de kleding van Club of Gents.

Club of Gents: jong en stijlvol

Ben je op zoek naar een mooi kostuum, dat past in het huidige modebeeld? Heb je oog voor detail? Wil je een pak dat nét even wat anders is? Club of Gents maakt authentieke herenkleding met een unieke afwerking. De collectie bestaat uit trendy kostuums en colberts met bijzondere voeringen, gemaakt van luxe Italiaanse stoffen. Door de slanke pasvorm, de smallere revers en de korte colberts is de stijl modieus en jong.

Het broertje van...

Na jarenlang succes op het gebied van klassieke confectiepakken, lanceerde het Duitse merk Carl Gross in 2003 Club of Gents: een verjongende kostuumlijn. De collecties van de nieuwste tak van het bedrijf zijn jong, progressief en onconventioneel. De twee segmenten verschillen in stijl, maar de kwaliteit van de mannenkleding is even hoog.

Koop Club of Gents online bij De Mannen Van Brandhof

Bij De Mannen Van Brandhof verkopen we met veel trots de kledingcollectie van Club of Gents. In de webshop vind je een kleine selectie van kostuums en colberts, die je gemakkelijk met elkaar kunt combineren tot een stijlvol geheel. Zo heb je altijd een unieke outfit, om aan te trekken naar een feestje of naar kantoor. Zoek je een modieus pak met een slanke snit? Bijzondere details? Een jonge, trendy look? Kom dan langs in onze winkel in Nijkerk voor een ruime collectie.