Naar boven

Digel

(2) (2 artikelen)
Sorteren

Digel bij Brandhof in Nijkerk
Digel - The Menswear Concept

Digel begon ooit als klein pakkenmerk voor heren. Vandaag de dag zijn ze marktleider in Duitsland op het gebied van pakken. Dat is niet voor niets, Digel staat bekend om zijn mix & match kostuums van hoogwaardige kwaliteit. Het unieke aan deze kostuums is dat ze helemaal op mixen & matchen zijn gericht waardoor jij er altijd uniek en eigentijds bij loopt. Creëer je eigen look met Digel.

Naast mix & match kostuums bieden ze ook andere soorten kostuums aan. Zoals de Protect 3 pakken, die je op 3 manieren ‘beschermen’: 1. Water-, en vlekresistent. 2. Kreukherstellend. 3. Multifunctioneel binnenzakje dat je kan afsluiten met een rits. Kom in de winkel langs om deze ranges of andere ranges te bekijken.

Mixen & matchen met Digel

Digel staat bekend om mixen & matchen. Kijk dan ook eens bij onze andere merken en maak de ultieme mode match: CG Club Of Gents en Olymp.

Digel shop je bij De Mannen van Brandhof

Digel shop je bij De Mannen van Brandhof. Onze winkel vind je aan de Oosterstraat 10 in Nijkerk. Graag voorzien we je van advies en een goede kop koffie.
Digel verkopen we vooralsnog niet online, maar onze webshop staat vol met nog meer mannenmodemerken. Klik hier voor ons volledige merkenoverzicht.