Naar boven

Fellows

Fellows

Polo’s in vrolijke patronen, geruite overhemden met korte en met lange mouw, vesten in frisse kleuren: Fellows is een merk van Nederlandse bodem, ontstaan uit een idee van Jack van Gelder en gepromoot door veel andere bekende Nederlanders. Wil jij je garderobe uitbreiden met kleurige prints die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn? Bekijk dan zeker eens de kledinglijn van Fellows.

Fellows: casual en sportief

Ben je op zoek naar kleding met een vlotte uitstraling? Om te dragen op een feestje of naar je werk? Fellows komt ieder seizoen weer met een unieke herencollectie gekoppeld aan een thema dat vaak een relatie heeft met sport. Dat is niet verbazingwekkend, want veel bekende gezichten uit de sport vertegenwoordigen het merk. Pieter van den Hoogenband, Mart Smeets en Arthur Numan zijn regelmatig te zien in de casual kleding van Fellows. Comfortabel, betaalbaar, maar vooral erg mooi!

Internationale vriendschap

Fellows begon meer dan tien jaar geleden. Het merk is bedacht door Jack van Gelder en groot gemaakt met hulp van bevriende BN’ers. Inmiddels kun je de herenkleding kopen in meer dan 350 winkels in Europa en Canada. Na het tweede lustrum van het bedrijf heeft Jack van Gelder het stokje doorgegeven aan Studio Sportcollega Toine van Peperstraten.

Koop Fellows online bij De Mannen Van Brandhof

Ook bij De Mannen Van Brandhof verkopen we met trots de kledingstukken van Fellows. In de webshop vind je een prachtige selectie polo’s, truien en overhemden in verschillende kleuren en patronen. Zo weet je zeker dat je vlot en stijlvol voor de dag komt, bij iedere gelegenheid. Hou je van sportieve, casual kleding? Met een toffe print? In een frisse kleur? Shop of bestel kleding van Fellows in onze online webshop of kom gezellig langs bij ons in de winkel in Nijkerk.