Naar boven

Gardeur

Gardeur

Duurzame jeans, pantalons en shorts in subtiele kleuren en opvallende wassingen, verkrijgbaar in verschillende modellen: Gardeur is een Duits modemerk dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen van de perfecte broek. Ben jij op zoek naar een broek met de juiste pasvorm, casual en stijlvol? Bekijk dan zeker eens de herenlijn van Gardeur.

Gardeur: met aandacht gemaakt

Gardeur staat bekend om de ruime keuze uit broeken met een heerlijke pasvorm. Iedere jeans komt tot stand door een uitgebreid creatief proces: van brainstormsessies met designers tot perfecte afwerking in het naaiatelier, waar sommige broeken zelfs met de hand worden gemaakt. Het merk is ook milieubewust en kiest voor een productieproces dat het milieu spaart en trouw is aan het welzijn van de arbeiders.

Innovatief vakmanschap

De broeken van Gardeur zijn al ruim negentig jaar razend populair. Het Duitse merk heeft veel creatieve en ambachtelijke kennis in huis en beheert het hele ontwerp- en productieproces zelf. De broekenmakers bij Gardeur zoeken naar innovatie en perfectie in ieder ontwerp.

Koop Gardeur online bij De Mannen Van Brandhof

Bij De Mannen Van Brandhof verkopen we met trots de kledingstukken van Gardeur. In de webshop vind je een kleine greep uit de  selectie jeans in diverse pasvormen en uiteenlopende wassingen.  Ben je op zoek naar een comfortabele jeans? Die je gemakkelijk kunt combineren? Gemaakt met respect voor de omgeving? Kom dan langs in onze winkel in Nijkerk of bestel de kleding van Gardeur online in onze webshop.