Naar boven

Gardeur

Gardeur

Duurzame jeans, pantalons en shorts in subtiele kleuren en opvallende wassingen, verkrijgbaar in verschillende modellen: Gardeur is een Duits modemerk dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen van de perfecte broek. Ben jij op zoek naar een broek met de juiste pasvorm, casual en stijlvol? Bekijk dan zeker eens de herenlijn van Gardeur.

Gardeur: met aandacht gemaakt

Hou je van kleurrijke broeken? Wil je keuze uit diverse modellen? Om te dragen naar het werk of in je vrije tijd? Gardeur staat bekend om de ruime keuze uit broeken met een heerlijke pasvorm. Iedere pantalon komt tot stand door een uitgebreid creatief proces: van brainstormsessies met designers tot perfecte afwerking in het naaiatelier, waar sommige broeken zelfs met de hand worden gemaakt. Het merk is ook milieubewust en kiest voor een productieproces dat het milieu spaart en trouw is aan het welzijn van de arbeiders.

Innovatief vakmanschap

De broeken van Gardeur zijn al ruim negentig jaar razend populair. Het Duitse merk heeft veel creatieve en ambachtelijke kennis in huis en beheert het hele ontwerp- en productieproces zelf. De broekenmakers bij Gardeur zoeken naar innovatie en perfectie in ieder ontwerp.

Koop Gardeur online bij De Mannen Van Brandhof

Bij De Mannen Van Brandhof verkopen we met trots de kledingstukken van Gardeur. In de webshop vind je een uitgebreide selectie pantalons, shorts en jeans in diverse pasvormen en uiteenlopende wassingen. Zo weet je dat je voor iedere gelegenheid de juiste broek in je kast hebt liggen. Ben je op zoek naar een comfortabele pantalon? Die je gemakkelijk kunt combineren? Gemaakt met respect voor de omgeving? Kom dan langs in onze winkel in Nijkerk of bestel de kleding van Gardeur online in onze webshop.