Naar boven

Gate G1 One

Gate G1 One bij de Mannen van Brandhof

Stijlvolle, nette jassen en sportieve, comfortabele jacks die ook geleverd worden in grote maten: Gate One is een Duits modemerk dat jassen maakt voor een gemêleerde doelgroep. De collectie bestaat uit klassieke en vlotte jacks voor een fijne prijs. Wil jij een comfortabele jas met mooie details? Bekijk dan zeker eens de kledinglijn van Gate One.

GATE ONE: JASSEN IN ALLE MATEN

Zoek je een jas die je op ieder moment kunt dragen? Waarmee je het Nederlandse weer de baas kunt? In een stijl die bij jou past? Gate One maakt originele herenjassen. Functionaliteit, stijl en kwaliteit staan hierbij voorop. De collectie bestaat uit een combinatie van klassieke jassen en sportieve jacks, afgewerkt met mooie ritsen en praktische zakken. Een groot voordeel: het merk levert ook kwartmaten. Zo vinden mannen met lange armen of een bredere taille ook altijd een passende jas.

DUITSE JASSEN VEROVEREN DE WERELD

Gate One is een jong jassenmerk dat pas in 2007 in Duitsland werd opgericht. De afgelopen jaren heeft het bedrijf hard aan de weg getimmerd en is inmiddels al razend populair op de internationale markt. Het snelgroeiende label spreekt een brede groep mannen aan met stijlvolle, betaalbare mode van dit moment.

KOOP GATE ONE BIJ DE MANNEN VAN BRANDHOF

Ook bij De Mannen van Brandhof verkopen we met trots de collecties van Gate One. Deze prachtige selectie aan nette jassen en sportieve jacks zijn verkrijgbaar in alle maten. Zo ga je altijd voorbereid de deur uit: regen en wind deren jou niet meer. Zoek je een jas die je aan kunt bij iedere gelegenheid? In een leuke kleur? Een jas die past? Kom dan langs in onze winkel aan de Oosterstraat 10 in Nijkerk. Vind je het prettig om advies te krijgen? Wij helpen je graag onder het genot van een heerlijk kopje koffie. 

Gate One verkopen we vooralsnog niet online, maar onze webshop staat vol met nog meer mannenmodemerken.
Klik hier voor ons volledige merkenoverzicht.