Naar boven

Jack & Jones

Jack & Jones

JACK & JONES, ooit begonnen als kleinschalig jeansmerk, groeide de afgelopen jaren uit tot globaal kledingmerk. Tegenwoordig is JACK & JONES een van de grootste producenten van herenkleding met ruim duizend winkels en nog veel meer verkooppunten over de hele wereld, waaronder de webshop van De Mannen Van Brandhof.

JACK & JONES kleding? Naar De Mannen Van Brandhof

Hoewel jeans tegenwoordig nog steeds de basis vormen van JACK & JONES, ontwerpt het bedrijf veel meer soorten kleding, zoals truien, vesten, blouses en jassen. Natuurlijk mogen ook de geweldige spijkerjacks niet ontbreken in de collectie van een bedrijf dat zoveel ervaring heeft met denim.

Een beetje stoer en rauw

Ben je op zoek naar nieuwe kleding? Voor in je vrije tijd, naar het werk of voor op vakantie? De kleding van JACK & JONES richt zich op jonge mannen die wel houden van een beetje stoer en rauw. De meeste kleding is daardoor meer geschikt voor informele gelegenheden en minder voor een chic restaurant of een sollicitatiegesprek. Maar dat mag de pret niet drukken, je draagt tenslotte veel vaker je toffe, dagelijkse kleding.

Goed voor de dag

JACK & JONES maakt originele herenkleding voor jonge mannen. Stoer en duurzaam, maar toch ook lekker betaalbaar. De collectie wordt ieder seizoen weer tot in detail uitgedacht en afgewerkt, van wassing en stiksels tot knopen en ritsen. Heren opgelet: met de kleding van JACK & JONES kom je altijd goed voor de dag!

De mooiste kleding voor heren: De Mannen Van Brandhof

Vind je een eigenzinnige kledingstijl belangrijk? Uitstralen wie je bent en waar je voor staat? Door het kiezen van stoere en ruwe materialen, gave prints of nét even een andere afwerking dan andere merken, is JACK & JONES uitermate geschikt voor mannen die graag iets eigens toevoegen aan hun kledingstijl. Bij De Mannen Van Brandhof vind je een prachtige selectie. Bestel de herenkleding online in de webshop of kom langs in onze winkel.