Naar boven

PME Legend

(113) (113 artikelen)
PME Legend

Ben je op zoek naar stoere, casual kleding? In de webshop van De Mannen Van Brandhof vind je geweldige herenkleding van PME Legend. Een merk dat zich laat inspireren door vliegtuigen, piloten en alles wat hiermee te maken heeft. Stevige stoffen en stoere prints: bekijk de gehele collectie.

Koop PME Legend bij De Mannen Van Brandhof

Het merk PME Legend omschrijft de drager van de kleding als volgt: ‘een pionier die sterk en vastberaden is en geen uitdaging uit de weg gaat.’ Ben jij dat? Dan is de kleding van PME misschien wel perfect voor jou. In de collectie vind je ieder seizoen weer prachtige kleding, altijd even stoer en mannelijk. Sommige klassiekers komen altijd terug. Bijvoorbeeld de populaire pilotenjassen of de iconische sheepskin: een leren jas met voering van schapenvacht. En vergeet vooral de stoere en comfortabele jeans niet.

Nederlands merk en marktleider

Maar weinig mensen weten dat PME Legend een Hollands merk is. Sterker nog: het bedrijf is in Nederland zelfs marktleider op het gebied van spijkerbroeken. Het moederbedrijf Just Brands voert naast PME ook de merken Vanguard, Cast Iron en het damesmerk Tripper. Met zoveel expertise en ervaring in huis kan alleen maar kwaliteit worden geproduceerd.

Prachtige selectie PME Legend online

Ben je op zoek naar nieuwe kleding? Voor in je vrije tijd, naar het werk of voor op vakantie? De kleding van PME Legend richt zich op jonge mannen die houden van stoer, comfortabel en ook nog lekker betaalbaar. Bij De Mannen Van Brandhof vind je een prachtige selectie gave shirts, stoere jeans en toffe polo’s. Allemaal met prachtige kleuren en prints. Bestel de kleding voor heren online in de webshop of kom langs in onze winkel in Nijkerk. Vragen of hulp nodig bij je onlinebestelling? Bel of e-mail gerust.