Naar boven

Vanguard

(36) (36 artikelen)
Vanguard

Vanguard voor de avontuurlijke man

Hou jij van vrijheid, avontuur en buitenleven? En moet je kleding daarbij passen? Herenkleding van het merk Vanguard is geïnspireerd door de lifestyle van nomaden. Het leven is een ontdekking, zo vinden de ontwerpers. En daarbij kun je de stoere en comfortabele kleding van Vanguard goed gebruiken. 

Op de website en in de reclames van het kledingmerk Vanguard zie je vrijwel altijd mannen op motoren. Logisch, want alle kleding wordt geproduceerd aan de hand van dit plaatje. Mannen die op hun motor Amerika doorkruisen. Van oost naar west, vrij als een nomade. Geen zorgen: natuurlijk hoef je niet daadwerkelijk motor te rijden om de kleding van Vanguard te dragen, maar een beetje avontuurlijk en stoer moet wel bij je passen.

Vanguard: Ieder seizoen weer opgefrist

Ben je op zoek naar herenkleding van Vanguard? Het merk maakt originele herenkleding van goede kwaliteit. Stoer en duurzaam, vooral geschikt voor informele gelegenheden, vrije tijd en vakantie. De collectie wordt ieder seizoen weer opgefrist met prachtige items. Altijd met herkenbare, ruige details, zoals grote zakken en stevige ritsen. Ook staat Vanguard bekend om de prachtige kleurthema’s, passend bij het seizoen en de trends van dat moment.

Shop Vanguard bij De Mannen Van Brandhof

Op zoek naar kleding die past bij jouw avontuurlijke karakter? Dan kies je voor de stoere materialen, sportieve prints en toffe afwerking van Vanguard. Bij De Mannen Van Brandhof vind je een prachtige selectie. Bestel de herenkleding online in de webshop of kom langs in onze winkel. Onze winkel vind je in Nijkerk aan de Oosterstraat no. 10.

Spreekt Vanguard jou aan? Dan zullen deze merken je ook bevallen: PME Legend, en Cast Iron. Kijk hier voor ons volledige merkenoverzicht.