Naar boven
  • NIEUW: RESERVEREN VOOR IN DE WINKEL

Over ons

In onze winkel vind je, zowel mannenmode als casual en jeans, alles onder één dak. Je vindt ons op de Singel 1-5 in Nijkerk.

In onze geheel verbouwde winkel kun je nu terecht voor elke gelegenheid die je maar kunt bedenken. Van een outfit voor een rustige zaterdagmiddag tot een maatkostuum voor een belangrijke zakenlunch. Van modische jeans voor op de werkvloer tot underwear en goede schoenen. Dit alles combineren wij met de beste service en kwaliteit.

Winkelbeeld kassa Brandhof
Winkelbeeld Brandhof voorkant
Winkelbeeld Brandhof heren
Winkelbeeld Brandhof webzuil
 

- GEZELLIGHEID – DESKUNDIGHEID – KOP KOFFIE -

Wij vinden een gezellige shopbeleving heel belangrijk. In een informele, maar gepaste sfeer, geven wij een deskundig advies passend bij elke wens. Dit alles onder het genot van een vers gezette kop koffie.

Op onze mannenmode-afdeling vind je onder andere de merken:  MeyerVanguard, en PME Legend. Op confectie gebied zijn er de volgende merken: Cavallaro, Carl Gross en vele anderen. Op onze Casual afdeling onder meer Scotch & Soda, No Excess en PME Jeans verkocht. Benieuwd naar al onze andere merken? Je vindt ze hier. Wij zien je graag in onze winkel!

Namens het team van: De Mannen Van Brandhof

Singel 1-5
3861 AD Nijkerk
033 - 245 31 38
info@brandhofmannenmode.nl